HR

HR
Зміни на ринку tech-talent: що відбувається і як діяти рекрутеру?
Заходячи на незвідану територію, не варто орієнтуватись лише на правила, які працювали раніше...
"Speak IT, please": 45 IT-термінів для рекрутера
Pull request, беклог, БД, Smoke-тест - IT-фахівці регулярно використовують «дивні» слова, зрозумілі лише людям усередині сфери. Щось ви напевно чули з серіалів чи інших н..
Обґрунтування підвищення зарплати IT-розробникові: 4 причини й способи зробити це правильно
За даними опитування міжнародної групи Ancor, яка спеціалізується на аутсорсингу й консалтингу, 40% працівників хочуть отримувати вдвічі більшу зарплату, а 30% — у 1,5 ра..
Скільки заробляє QA Engineer і на що дивитися в резюме для успішного наймання
За даними Djinni, кількість вакансій для QA Engineer зростає, а кандидатів не вистачає ще з січня 2021 року. DOU також простежили нестачу IT-фахівців: у квітні 2020 року ..
Що таке сорсинг кандидатів? Ідеальний метч: роботодавець і пошукач
Вакансій багато, кандидат один: за даними LinkedIn, 90% претендентів пасивно зацікавлені в зміні роботи. Щоб "витягти" таких кандидатів, потрібен спосіб, який дозволить е..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як бренд роботодавця допоможе вдало закривати вакансії
Що таке HR-бренд компанії, як створити привабливий бренд роботодавця та як змусити Employee Experience працювати на себе — та й для чого, власне, це потрібно?..
Як утримати цінного працівника, якщо він уже стоїть у дверях?
Страшний сон ейчара починається так: відчиняються двері, і цінний працівник заходить у кабінет зі словами «Треба поговорити». Зазвичай наступні за цими словами «Я вирішив..
Як зрозуміти, що кандидат не годиться для віддаленої роботи?
Віддалена робота — мрія кожного, хто витрачав половину своєї молодості на дорогу до школи, інституту, роботи й бачив світанки з вікна транспорту. Чи все не так? Наскільки..