Великі перспективи крихітки Senstone: український стартап зібрав більше 100.000 $ на Кікстартері

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Той самий випадок, коли розмір має значення. Один з найлаконічніших та, можливо, найкорисніших девайсів, на ім’я Senstone побачив світ навесні минулого року. Автори українського технологічного стартапу - львівяни Назар Федорчук та Маркіян Мацех

Бізнес Розвиток
Великі перспективи крихітки Senstone

Той самий випадок, коли розмір має значення.

Один з найлаконічніших та, можливо, найкорисніших девайсів, на ім’я Senstone побачив світ навесні минулого року. Автори українського технологічного стартапу - львівяни Назар Федорчук та Маркіян Мацех.


Indigo в цілковитому кайфі від ідеї і вже встигли підтримати хлопців на Кickstarter. Дуже хочемо, щоб ви зробили те ж саме.
На момент виходу статті, замість очікуваних $50. 000 стартап встиг зібрати $116, 761 (а до фінішу, між тим, ще 29 днів).

Великі перспективи крихітки Senstone


Senstone - симбіоз штучного інтелeкту та моди. Досі ринок не знав такого легкого, корисного та красивого рішення для запису та обробки нотаток
У Senstone всього одна функція - занотовувати все що можна занотувати - ідеї, плани, задачі. І що головне - ця прекрасна штукенця перетворює голосові нотатки на текст. Окрім того, Senstone вміє сортувати та здійснювати швидкий пошук за ключовими словами, датою, місцем, або темою.


Senstone створений за образом та подобою звукової хвилі (так стверджують творці девайсу). В мінітюрному корпусі знаходиться мікрофон та інші електронні компоненти. Вага девайсу - 26 г, діаметр - 2, 9 см. Для зарядки використовується безпровідний зарядний пристрій. Заряду вистачає щонайменше на 4 дні.
Щоб розпочати запис достатньо просто торкнутися девайсу. До речі, Senstone працює як автономно, так і в парі зі смартфоном, спорядженим Blutooth. А ще можна синхронізуватись з хмарним сховищем.


Головна особливість — не просто запис у пам’ять, але й можливість зробити це, не дістаючи телефон з кишені. Можна записати будь-який текст і він збережеться у вигляді нотатки в телефоні.


Малюк Senstone розуміє 11 мов, включаючи мандаринську. Має кілька конфігурацій кріплення - його можна носити на комірці, манжетах, або в якості стильного кулона.
Розглянути, замовити та познайомитись ближче можна ось тут.
Перші поставки Senstone заплановано на липень цього року, на сьогодні завершена робота над прототипом. Бажаючим заволодіти девайсом базової комплектації доведеться викласти від $100. Ті, хто підтримають проект на Kickstarter сумою вищою за $120 та більше можуть розраховувати на гарантовані знижки.

Великі перспективи крихітки Senstone


Ми в Indigo закохались у ідею та форму Senstone з першого знайомства. І вважаємо, що кожен, хто має слабкість до красивих технологій не має іншого виходу, крім як зізнатись у симпатії Senstone на Kickstarter 
До речі, СEO Indigo, Катя Осадчук вже чекає на свій кулон. Познайомимось, випробуємо і обов’язково поділимось враженнями в ефірі.


Вдалих та живих ідей, друзі.

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
2076 Переглядів
Категорія HR
17.02.2017
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Почути головне: 8 порад щодо оцінки цінностей топ-кандидата
Ціна помилки при наймі топ-менеджера вкрай висока і може коштувати бізнесові самого бізнесу. Окрім досвіду, знань та навичок, при executive search особливу увагу слід при..
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок
«Я не чекаю від рекрутерів, що вони ходитимуть із застиглою посмішкою 24/7 та татуюванням “люблю людей”»: інтерв'ю з HR Director Ajax Systems Дар'єю Назаркіною
Українська компанія Ajax Systems розробляє та виготовляє розумні бездротові системи безпеки, які купують у 80+ країнах. Бізнес масштабується, команда швидко зростає – на ..
«Високий потенціал у фінтех-рішень, які «відкушують» функції класичних банків»: інтерв'ю з співзасновником YayPay Євгеном Виборовим
Фінтех — привабливий ринок для стартапів з огляду на темпи трансформації сфери фінансів
"Важливо робити добре те, що робиш" - діалог з Артуром Міхном, співзасновником Work.ua
Нам в Indigo стало цікаво, що відбувається з HR-Tech сферою в Україні
"In diversity we trust": інтерв'ю з Максом Ковалем, head of operations Djinni.co
Залучати IT-таланти з огляду на конкуренцію на них складно. Залучати їх швидко - завдання з розряду "знайти Святий Грааль до найближчого четверга". Благо є продукти та се..