«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запитати все що їх цікавить стосовнопершого працевлаштування в компанію їх мрії

Пошук роботи Кандидатам HR IT Рекрутинг Професії Розвиток Дозвілля

ВЧОРА ПРОВЕЛА ПРЕКРАСНИЙ ВЕЧІР В КОМПАНІЇ МАЙБУТНІХ ТЕСТУВАЛЬНИКІВ З ІСКОРКОЮ В ОЧАХ ТА HR'АМИ З ‪#‎CIKLUM‬ ТА ‪#‎LUXOFT.

Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запитати все що їх цікавить стосовнопершого працевлаштування в компанію їх мрії.


"Любов з першого погляду", або як Indigo з випускниками школи "Hillel" спілкувались :)
"Любов з першого погляду", або як Indigo з випускниками школи "Hillel" спілкувались :)


Дуже цікаво було почути що турбує людей, котрі тільки роблять свої перші кроки в ІТ.


Багато влучнихзапитань та позитивних емоцій!


Поділюсь улюбленими:

  • Яка інформація найважливіша при формуванні думки про кандидата?
  • Яка інформація зайва і яку краще не вказувати, щоб не зіпсувати перше враження?
  • Як сприймається вказанависока зарплата, позитивно, як прагнення до більшого, або як зухвалість і переоцінка своєї «вартості»?
  • Чи шукають рекрутери кандидатів у соц. мережах? якщо так, то на що звертають увагу в профілі?

Як ви розумієте було не легко). Алеми намагались відповісти на всі запитання і маю щиру надію, що відповіді будуть корисними в майбутньому!


Дякую всім хто взяв участь в цьому івенті і звісно Irakly Shatashviliза організацію і квіти?Бажаю всім випускникам знайти своє місце під сонцем сфери інформаційних технологій!


А рекрутерам і HR-ам допомагати у всіх починаннях майбутнім сіньйорам-помідорам!


Цьомки-Бомки =)

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
1817 Переглядів
10.06.2015
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
Огляд заробітних плат для C-level на українському IT-ринку 2021 року
CEO Катерина Осадчук і команда Indigo Tech Recruiters провели третій щорічний огляд зарплат для C-level в IT. Ділимося результатами й дякуємо Royallex в особі Віталія Луж..
Огляд рівня заробітної плати для C-level на ринку українського IT за результатами 2019 року
СЕО Катерина Осадчук та команда Indigo Tech Recruiters провели другий щорічний огляд заробітних плат для C-level в IT. Ділімося результатами. Помилка найму та втрата ключ..
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
Огляд зарплат Product Roles в українських IT-компаніях
СЕО Катерина Осадчук і команда INDIGO Tech Recruiters провели огляд заробітних плат для Product Roles в IT. Нагадаємо: щорічно ми випускаємо огляд заробітних плат C-Level..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як захантити крутого Product Manager до себе в команду?
Згодом кількість завдань, проєктів та команда зростають, а керівник фізично не може розірватися та повноцінно встежити за всім. Не потонути у комунікації між різними відд..
На ремоуті до кінця 2020: як «тимбілдитися» онлайн
Позумитися, списатися, включити камеру, вимкнути мікрофон — будемо відвертими, багато хто втомився від віддаленої роботи та хочуть простого офісного «підемо на каву?». Ал..