BDMSummit 2016

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Шукаєте шляхи розвитку вашого аутсорс-бізнесу? Хочете збільшити продажі чи вийти на нові ринки? Побудувати ефективну стратегію і уникнути помилок? Дізнатися про тренди, на які необхідно орієнтуватися? Тоді вам — на конферецію BDMSummit 2016 Kyiv

Бізнес

Шукаєте шляхи розвитку вашого аутсорс-бізнесу? Хочете збільшити продажі чи вийти на нові ринки? Побудувати ефективну стратегію і уникнути помилок? Дізнатися про тренди, на які необхідно орієнтуватися? Тоді вам — на конферецію BDMSummit 2016 Kyiv “To the infinity and beyond”!


В події візьме участь близько 250 учасників — sales-менеджерів, business development менеджерів та власників IT-аутсорсингових компаній. Доповідачі конференції — практики, котрі досягли значних результатів в продажах та розвитку своїх IT компаній.


BDMSummit — це унікальна нагода оцінити різні варіанти розвитку бізнесу і сформувати власну модель, провалідувати її із колегами по цеху та експертами. На вас чекають ексклюзивна практична інформація від гравців ринку, про яку не говорять публічно, цікаві спікери з актуальною інформацією та потенційні партнери.


На сайті конференції від тепер ви маєте можливість переглянути попередню програму конференції: http://bdmsummit.com/ Конференція буде проходити протягом одного дня. Ви зможете вільно відвідувати 2 потоки “Outsourcing Hero”, “Sale like a PRO” та workshop room.

  • На першому потоці “Outsoucing Hero” буде змога послухати про outsourcing company strategy, управління компанією, ризики або чорні лебеді малої аутсорсингової компанії.
  • Потік “Sale like a PRO” розкаже про Upwork like a PRO, direct sales, survival marketing, account management.
  • Наситившись інформацією на цих потоках ви зможете відвідати workshop room, де візьмете участь у тематичних майстер-класах та гарячих дискусіях.

Конференція збере власників, CEO та СTO аутсорсингових компаній розміром до 80 працівників, BD, Marketing та Sales — менеджерів IT сервісних компаній, ТОП-менеджмент аутсорсингових компаній.


Більше деталей тут – http://bdmsummit.com/

Теги
Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
801 Переглядів
Категорія HR
01.06.2016
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
Почути головне: 8 порад щодо оцінки цінностей топ-кандидата
Ціна помилки при наймі топ-менеджера вкрай висока і може коштувати бізнесові самого бізнесу. Окрім досвіду, знань та навичок, при executive search особливу увагу слід при..
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок
«Я не чекаю від рекрутерів, що вони ходитимуть із застиглою посмішкою 24/7 та татуюванням “люблю людей”»: інтерв'ю з HR Director Ajax Systems Дар'єю Назаркіною
Українська компанія Ajax Systems розробляє та виготовляє розумні бездротові системи безпеки, які купують у 80+ країнах. Бізнес масштабується, команда швидко зростає – на ..
«Високий потенціал у фінтех-рішень, які «відкушують» функції класичних банків»: інтерв'ю з співзасновником YayPay Євгеном Виборовим
Фінтех — привабливий ринок для стартапів з огляду на темпи трансформації сфери фінансів
"Важливо робити добре те, що робиш" - діалог з Артуром Міхном, співзасновником Work.ua
Нам в Indigo стало цікаво, що відбувається з HR-Tech сферою в Україні
"In diversity we trust": інтерв'ю з Максом Ковалем, head of operations Djinni.co
Залучати IT-таланти з огляду на конкуренцію на них складно. Залучати їх швидко - завдання з розряду "знайти Святий Грааль до найближчого четверга". Благо є продукти та се..
"Ми намагаємося зробити рекрутинг передбачуваним" - діалог з WeelWork
WeelWork - це платформа для роботи з фріланс-рекрутерами та рекрутинговими агентствами. Запустилася вона у жовтні 2019 – буквально місяць тому..
«Наші керівники витрачають близько 30% свого часу на пошук талантів»: інтерв'ю з Максимом Штепою, СЕО SocialTech
За досвідом Indigo, один з ключів до якості рекрутингу – у діалозі сторін. Тому ми вирішили підготувати серію інтерв'ю з СЕО компаній, команди яких допомагаємо посилити I..