Как Индиго искали Ответ...

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Без приключений мы просто не могли обойтись, потому благополучно перепутали время вылета из Борисполя, потеряли часы и Афродиту (которая в последствии оказалась брутальным японским монстриком — Домо, впрочем, это уже другая история), поменялись багажом и пробежали нехилый марафон по всему терминалу D.

IT Дозвілля
Как Индиго искали Ответ...
Как Индиго искали Ответ...

Без приключений мы просто не могли обойтись, потому благополучно перепутали время вылета из Борисполя, потеряли часы и Афродиту (которая в последствии оказалась брутальным японским монстриком — Домо, впрочем, это уже другая история), поменялись багажом и пробежали нехилый марафон по всему терминалу D.


Житейский лайфхак — если событию предшествует треш и всевозможные препятствия, значит оно будет действительно крутым. Так и оказалось — конференция была раем для перфекциониста. Идеальная организация, идеальные доклады, идеальная публика, идеальные обеды и кофе-брейки. Единственное, что могло огорчить — неумение находится в двух местах одновременно. Доклады были разделены на 2 потока, и часто приходилось мучительно разрываться между одинаково заинтересовавшими. Кто-то даже предложил в следующий раз сделать конфу с 1 потоком и на 4 дня. Я — за, ребятки! Это того стоит:)

Перед выступлением мы очень волновались (правда-правда), регулярное недосыпание давало о себе знать, но н-нное количество чашек кофе и прилив адреналина быстро вернули нас в седло. А публика, какая публика! Выступать перед ней было одно удовольствие, даже Домой покраснел от такого внимания. Индиговской радости не было предела и после доклада, когда нас обступили со словами благодарности, обнимашками, а кто просто потискать Домо:)
Самым эйфоричным и сказочным моментом была прогулка на кораблике по ночному Питеру в компании уже родных участников конференции, обмен впечатлениями и жизненными историями. Без Ответа точно никто не остался!

Хотим поблагодарить Дениса Каланова и его команду за организацию этого замечательного события, его суперских докладчиков Виктора Сороку, Сергея Дмитриченко, Максима Дорофеева, Аню Дворникову, Марию Макаровуи Марину Хомичза щедрый обмен опытом. Отдельное спасибо Вике Придаткои Наташе Зайцевойза то, что терпели нас в одной комнате все эти дни и были няшками.
И, конечно же, Кате Дроботи Насте Кузьминцовой за душевную дорогу домой:)

Теги
Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
2014 Переглядів
08.06.2015
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
Огляд заробітних плат для C-level на українському IT-ринку 2021 року
CEO Катерина Осадчук і команда Indigo Tech Recruiters провели третій щорічний огляд зарплат для C-level в IT. Ділимося результатами й дякуємо Royallex в особі Віталія Луж..
Огляд рівня заробітної плати для C-level на ринку українського IT за результатами 2019 року
СЕО Катерина Осадчук та команда Indigo Tech Recruiters провели другий щорічний огляд заробітних плат для C-level в IT. Ділімося результатами. Помилка найму та втрата ключ..
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Огляд зарплат Product Roles в українських IT-компаніях
СЕО Катерина Осадчук і команда INDIGO Tech Recruiters провели огляд заробітних плат для Product Roles в IT. Нагадаємо: щорічно ми випускаємо огляд заробітних плат C-Level..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок
«Я не чекаю від рекрутерів, що вони ходитимуть із застиглою посмішкою 24/7 та татуюванням “люблю людей”»: інтерв'ю з HR Director Ajax Systems Дар'єю Назаркіною
Українська компанія Ajax Systems розробляє та виготовляє розумні бездротові системи безпеки, які купують у 80+ країнах. Бізнес масштабується, команда швидко зростає – на ..
"Важливо робити добре те, що робиш" - діалог з Артуром Міхном, співзасновником Work.ua
Нам в Indigo стало цікаво, що відбувається з HR-Tech сферою в Україні