Первый в Украине международный стартап турнир «GET IN THE RING»

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

GITR– Международный Стартап Турнир, рождённый в Нидерландах. За 3 года он успел охватить 64 страны, более 5000 стартапов и несколько миллионов зрителей

IT Розвиток Бізнес

GITR– Международный Стартап Турнир, рождённый в Нидерландах. За 3 года он успел охватить 64 страны, более 5000 стартапов и несколько миллионов зрителей. Основная задача Турнира — создавать платформу, которая помогает объединять по всему миру 3 ключевые составляющие: инвесторов, стартапы и их поклонников. GITR состоит из 5 раундов по 30 секунд, в течение которых стартапы 1 на 1 проходят питчинг перед членами компетентного жюри — специалистами, инвесторами и менторами.


В Украине GITR пройдёт впервые усилиями лицензионного хоста в лице “Creative People Group”и охватит 5 городов: Одесса, Днепропетровск, Харьков, Львов и Киев.


По 5 стартапов каждого Локального Финала получат возможность показать себя на Национальном Финале
[Киев, Украина, Октябрь 2015]
1 стартап Национального Финала получит возможность показать себя на Региональном Европейском Финале
[София, Болгария, Январь 2016]Инвестиции в $25, 000 и солидный менторский пакет получит стартап, победивший на Международном Финале [Роттердам, Нидерланды, Март 2016]
РЕГИСТРАЦИЯ ДЛЯ СТАРТАПОВ БЕСПЛАТНАЯ
Локальный Финал в Днепропетровске пройдёт 6 сентября, в КДЦ “МЕНОРА”.


Мероприятие пройдёт при сотрудничестве с масштабной конференцией “IT DNIPRO”, на которой выступятнаиболее авторитетные спикеры, специалисты, инвесторы и менторы из Украины и стран зарубежья.


Стартапы пройдут через 3 этапа отбора:
I — Все стартапы
Оценка представителями Нидерландов через официальный сайт GITR
II — ТОП 50 стартапов
Участие в предварительных отборах с экспертами Creative People Group, Innovation Box и др. профессионалами
III — ТОП 12 стартапов
Участие в Локальном Финале на ринге в КДЦ “МЕНОРА” — в формате открытого шоу перед членами жюри — авторитетными экспертами-участниками конференции “IT DNIPRO”
ДЛЯ ЗАЯВОК СТАРТАПОВ
ДЛЯ ГОСТЕЙ “IT DNIPRO” и GITR КОНТАКТЫ:
gitr.ukraine@gmail.com
+38 [050] 478 23 08 +38 [096] 083 34 83

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
1397 Переглядів
07.08.2015
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
Огляд заробітних плат для C-level на українському IT-ринку 2021 року
CEO Катерина Осадчук і команда Indigo Tech Recruiters провели третій щорічний огляд зарплат для C-level в IT. Ділимося результатами й дякуємо Royallex в особі Віталія Луж..
Огляд рівня заробітної плати для C-level на ринку українського IT за результатами 2019 року
СЕО Катерина Осадчук та команда Indigo Tech Recruiters провели другий щорічний огляд заробітних плат для C-level в IT. Ділімося результатами. Помилка найму та втрата ключ..
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Огляд зарплат Product Roles в українських IT-компаніях
СЕО Катерина Осадчук і команда INDIGO Tech Recruiters провели огляд заробітних плат для Product Roles в IT. Нагадаємо: щорічно ми випускаємо огляд заробітних плат C-Level..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Почути головне: 8 порад щодо оцінки цінностей топ-кандидата
Ціна помилки при наймі топ-менеджера вкрай висока і може коштувати бізнесові самого бізнесу. Окрім досвіду, знань та навичок, при executive search особливу увагу слід при..