Нова айдентика INDIGO: динамічно і про результат

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

У вересні ми змінили сайт, логотип та й взагалі всю айдентику. Навіщо і що все це означає ‒ зараз розповімо.

Команда Розвиток Тренди Соціальна відповідальність Культура

У вересні ми змінили сайт, логотип та й взагалі всю айдентику. Навіщо і що все це означає ‒ зараз розповімо.

Потребу в оновленні ми відчули досить давно, коли зрозуміли, що сайт перестає виконувати наші завдання і відповідати позиціонуванню компанії. До вирішення ми підійшли комплексно: подумали і про соцмережі, і про стікери, і про фірмовий мерч.

Нова айдентіка INDIGO - сумки Нова айдентіка INDIGO - сумки
Нова айдентіка INDIGO - футболки Нова айдентіка INDIGO - футболки
Нова айдентіка INDIGO - наклейки Нова айдентіка INDIGO - наклейки

Цінності

Ми віримо, що цінності визначають дуже багато: ефективну та комфортну співпрацю і з клієнтами, і з партнерами, і з командою ‒ тому тепер ми говоримо і пишемо про них на сайті, в комерційній пропозиції і у соцмережах.

Нова айдентіка INDIGO - цінності Нова айдентіка INDIGO - цінності

Графіка та колір

Після багатьох дзвінків, обговорень і опитувань, змінивши три концепції, ми обрали фінальний варіант айдентики. Символом ‒ основою всього став трикутник, в якому все втрачає сенс, якщо прибрати хоч б одну з точок. Адже кожен у цьому трикутнику ‒ важливий і несе особливу цінність. І щоразу цей трикутник унікальний завдяки новим завданням, людям і навіть різній відстані між учасниками.

Нова айдентіка INDIGO - філософія Нова айдентіка INDIGO - філософія

Нам так сподобався цей трикутник, що ми анімували його та додали на сайт ‒ до розділу «Про нас».

Фірмова графіка стала відображенням нашого прагнення результату, цілеспрямованості й динамічності.

Нова айдентіка INDIGO - концепція Нова айдентіка INDIGO - концепція

Різнобарвність кольорів свідчить про різноманітність людей у команді: кожен робить свій внесок, який дуже цінний, адже кожен збагачує інших своїм досвідом і баченням. А разом уся команда стає ще сильнішою.

Колірна гама складається з ряду взаємопов'язаних відтінків кольору. Так і INDIGO створює максимально гармонійні команди і знаходить потрібних людей.

Нова айдентіка INDIGO - колористика Нова айдентіка INDIGO - колористика

Логотип і типографіка

Наш новий логотип балансує драйвовість графіки ‒ він геометричний, мінімалістичний і простий. Ми свідомо відмовилися від додаткових графічних символів і образів у логотипі.

Нова айдентіка INDIGO - логотип Нова айдентіка INDIGO - логотип

Букви логотипу, виконані лінією однієї товщини, підкреслюють наше бажання дотримуватися мети і вміння фокусуватися на ній, символізують впевненість, чіткість і надійність. Та сама мета і у шрифтів текстів та заголовків.

Що ще нового?

Окрім сайту, ми трансформували й блог, перетворивши його на невеликий ЗМІ про пошук і менеджмент талантів. З'явився пошук за опублікованими матеріалами і підбирання за тегами. А ще тепер нам можна надіслати статтю для публікації!

У нас з'явився фірмовий стікерпак у Telegram з дуже привабливими персонажами: https://t.me/addstickers/IndigoTechRecruiters

Нова айдентіка INDIGO - стікери Нова айдентіка INDIGO - стікери

Віримо, що наш внутрішній зміст ‒ про результат, надійність і водночас про динамічність плюс драйвовість ‒ тепер відповідає тому, який вигляд ми маємо зовні.

Робота над сайтом триває. Слідкуйте за оновленнями ‒ готуємо для вас ще багато цікавого!

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
4457 Переглядів
15.09.2020
Схожі статті
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Огляд зарплат Product Roles в українських IT-компаніях
СЕО Катерина Осадчук і команда INDIGO Tech Recruiters провели огляд заробітних плат для Product Roles в IT. Нагадаємо: щорічно ми випускаємо огляд заробітних плат C-Level..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як захантити крутого Product Manager до себе в команду?
Згодом кількість завдань, проєктів та команда зростають, а керівник фізично не може розірватися та повноцінно встежити за всім. Не потонути у комунікації між різними відд..
Почути головне: 8 порад щодо оцінки цінностей топ-кандидата
Ціна помилки при наймі топ-менеджера вкрай висока і може коштувати бізнесові самого бізнесу. Окрім досвіду, знань та навичок, при executive search особливу увагу слід при..
На ремоуті до кінця 2020: як «тимбілдитися» онлайн
Позумитися, списатися, включити камеру, вимкнути мікрофон — будемо відвертими, багато хто втомився від віддаленої роботи та хочуть простого офісного «підемо на каву?». Ал..
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок