Запрошення до участі у стратегічній сесії щодо розвитку Дніпропетровської області

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

27 вересня Громадянська Платформа Нова Країна проведе стратегічну сесію, яка буде присвячена розробці стратегії розвитку Дніпропетровської області

Стратегія Розвиток Соціальна відповідальність

27 вересня Громадянська Платформа Нова Країна проведе стратегічну сесію, яка буде присвячена розробці стратегії розвитку Дніпропетровської області.


Основні завдання сесії — виявлення «больових точок», окреслення перспективних кластерів розвитку регіону, консолідація громадянського суспільства та розробка проектів конкретних змін, які можливо реалізувати у найближчому майбутньому спільними зусиллями громадянського суспільства, бізнесу та обласної влади.


Вестимуть сесію модератори від Громадянської Платформи Нова Країна — Валерій Пекар та Анна Валенса.


Наша громадська організація має досвід проведення таких заходів у різних містах України. Наймасштабніша стратегічна сесія, в якій взяли участь більше 600 людей, відбулася в червні цього року в Одесі. За результатами стратегічної сесії Одеського регіону близько 100 громадських активістів долучилися до подальшої розробки проектів «швидких перемог». Велику кількість різноманітних проектів було представлено Обласній державній адміністрації, більша частина з них отримала підтримку і вже реалізується.


Запрошуємо Вас долучитися до аналогічної роботи у Дніпропетровській області, взявши участь у стратегічній сесії, а в подальшому — сформувавши проектні команди, які реалізовуватимуть напрацьовані ідеї. Для участі у стратегічній сесії обов’язкова реєстрація

Стратегічна сесія Дніпропетровської області відбудеться 27 вересня (неділя)Початок о 10:30, реєстрація з 9:30 до 10:30.

Місце проведення:Культурно-діловий центр Менора
м. Дніпропетровськ, вул. Шолом-Алейхема, 4/26

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
2543 Переглядів
17.09.2015
Схожі статті
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок
«Високий потенціал у фінтех-рішень, які «відкушують» функції класичних банків»: інтерв'ю з співзасновником YayPay Євгеном Виборовим
Фінтех — привабливий ринок для стартапів з огляду на темпи трансформації сфери фінансів
ЗСЖ для офісного планктону: як заохотити турботу про здоров'я у колективі, та не облажатися
У СНД ставлення до проблем зі здоров'ям – завжди “раптово”. Рак, гіпертонічний криз та хребетна грижа наступають як сніг для комунальних служб узимку. Але всі ці хвороби ..
Як найняти кращих? Працюємо над брендом IT-компанії
Днями ми підіймали одну болючу тему (особливо, для власників і СЕО компаній), чому до вас не йдуть працювати кращі кандидати ринку IT. Серед причин — проблеми з брендом ..
Чому компанії із США відкривають офіси в Україні?
Серед світових імен все більше компаній з R&D-центрами в Україні ― EPAM, Luxoft, Ciklum, Intetics, TEAM International Services та Softjourn..
"Філософія дуже проста: не володій, а май": Максим Соловйов, засновник sharing economy сервісів Carbar і Apple4Teams
Команда Indigo – Tech Recruiters дізналася у фаундера – Максима Соловйова, чим вигідні такі рішення, як оцінити благонадійність потенційного клієнта за його соціальним ка..
«Не чекати на «осяяння» згори, а робити кроки щодня, збирати свою “інноваційну фішку” з невеликих, але ефективних складових»: Максим Слободянюк, засновник Nika Tech Family
Це інтерв'ю ми взяли у Максима до ситуації з пандемією і, здається, настає час, коли компанії починають повертатися до колишнього режиму, а хтось і зростатиме..
Складна розмова: 10 правил кризової комунікації для лідерів (з прикладами)
Коли вибухнула криза, мало хто виявився до цього готовий. Але якщо людина відповідає лише за себе — вона має розкіш повернутися в пакети з макаронами та мовчки перечекати..
Як налаштувати воронку в IT-рекрутингу
Воронка рекрутингу описує послідовні етапи взаємодії роботодавця з кандидатами від запиту на пошук до найму..