Інструменти для комфортного сорсингу

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

У сфері сорсингу з'являється стільки нових інструментів та приводів для експериментів, що ми не можемо залишатися осторонь. Тому із задоволенням ділимося невеликою добіркою сорсингових інструментів. Отже, все для швидкого та красивого сорсингу:

Підбір персоналу Сорсинг

про автора: Тамара Попова, Lead IT-researcher at Indigo Tech Recruiters.
Починала роботу в Indigo як IT-Researcher. Зараз може зміцнювати команду сильними фахівцями та досліджує актуальні сорсингові інструменти. Любить технології та працювати з даними.

У сфері сорсингу з'являється стільки нових інструментів та приводів для експериментів, що ми не можемо залишатися осторонь. Тому із задоволенням ділимося невеликою добіркою сорсингових інструментів. Отже, все для швидкого та красивого сорсингу:

Інструменти для пошуку контактів та соціальних мереж:

Prophet

Сервіс пошуку контактної інформації. У Prophet вам не обов'язково платити гроші за користування. Можна жертвувати інформацію, а натомість отримувати кредити за курсом 1 до 1. Як працює сервіс можна переглянути в цьому відео: https://www.youtube.com/watch?v=stWMcDwXL38

Запустили Indigo Tech Recruiters School!

Вчимо закривати вакансії оперативніше та якісніше. Спікери курсу: Ірина Шамаєва, Стаська Падалка, а також експерти з Garmmarly, DataArt, Медіа-Групи України та, звичайно, Indigo Tech Recruiters.

Дивитись програму

Ще одне розширення для пошуку контактів. Поки що Improver працює тільки у зв'язці з LinkedIn, але творці планують поступово додати й інші ресурси. У вашому розпорядженні безкоштовних 30 кредитів, тобто 30 знайдених контактів (email або телефонів) на місяць: https://www.youtube. com/watch?v=ZU08RH6LYFs

Умовне безкоштовне розширення Google Chrome для пошуку або генерації email заданої компанії. У безкоштовній версії ви маєте 100 запитів, чого в основному достатньо для роботи.

Важливо зазначити, що Hunter.io знаходить тільки корпоративні адреси, а не особисті.

Інструменти для пошуку:

Інструменти для комфортного сорсингу

Інструмент - який допоможе скласти рядок для пошуку розробників не аби де, а на самому StackOverflow (!)

Потрібно ввести локацію, необхідні навички та кваліфікацію кандидата.

Величезний плюс: є безкоштовне демо.

Можна оцінити технічні навички кандидатів.

Foxhire

Інструменти для комфортного сорсингу

Розширення для Google Chrome, яке шукає замість вас, використовуючи найпередовіші логічні запити.

Здійснювати пошук на Linkedin, GitHub, Indeed Resume та Google одночасно.

Плюс:
Розширення безкоштовне :)

Git Awards
Сервіс на випадок, якщо вашому клієнту потрібен зірковий фахівець.

Git Awards покаже, на якому місці знаходиться той чи інший користувач, якого ви знайшли. Також тут можна знайти рейтинг за різними технологіями чи мовами.

Інструменти для комфортного сорсингу

Що таке Gitter?

Це сервіс для обміну миттєвими повідомленнями всередині GitHub, там можна знайти різні кімнати, де обговорюються нагальні проблеми розробників.

У чаті можна переглянути логіни розробників і перейти на репозиторії в Github.

Знайти потрібну технічну та контактну інформацію.

Google запит буде виглядати так:
site: gitter.im [Ukraine] [C++]
де [Ukraine] - [локація]
і [C++] - [технологія]

Легкове розширення OctoHR спростить пошук профілів розробників на GitHub: оцінить, якими мовами програмування найбільше репозиторіїв, покаже публічно доступні контакти та готовність розробника розглянути пропозицію. Новинка розширення, що окремо стоїть, - пошуковий рядок, щоб відфільтрувати кандидатів за технологією, локацією, кількістю передплатників і відкритих репозиторіїв.

Інструменти для оптимізації роботи Google Chrome:

Хвора тема будь-якого сорсера чи рекрутера, коли потрібно тримати багато відкритих вкладок у браузері та висне не лише голова, а й комп'ютер. :)

Тут прийдуть на допомогу розширення:

The Great Suspender

Вимикає всі розширення та призупиняє неактивні вкладки браузера, якими ви не користуєтеся. Допомагає Google Chrome не вантажити пам'ять комп'ютера.

Інструменти для комфортного сорсингу

Видаляє все зайве з Chrome, що займає багато місця.

Легке розширення для зменшення обсягу пам'яті Google Chrome. Ідеально, якщо ви одночасно відкриваєте багато вкладок. Вкладки, які не були переглянуті після періоду, що налаштовується, будуть автоматично призупинені у фоновому режимі, звільняючи пам'ять і процесор, що споживаються цією вкладкою. А це означає, що ваш комп'ютер працюватиме швидше.

Сайти та корисні інструменти для оптимізації робочого процесу:

Інструменти для комфортного сорсингу

Легка версія реалізації техніки Pomodoro. (25 хвилин роботи та 5 хвилин відпочинку).

+ Є програма для iOS.

+ Пробний період

Інструменти для комфортного сорсингу

Сервіс вибирає найбільш відволікаючі програми та може блокувати їх на потрібний вам час (від кількох годин до днів). За словами розробників, додаток використовують понад 750 000 людей у ​​світі.

Зручна штука для продуктивності та фокусування на завданнях.

Інструменти для комфортного сорсингу

На мій погляд, назва говорить сама за себе:). Це розширення Google блокує небажані сайти та своєю назвою мотивує працювати більше.

Brain.fm

Інструменти для комфортного сорсингу

Сайт із генерованою музикою на всі випадки життя: для фокусування, релаксу навіть для сну. Розробники рекомендують слухати навушники.

Є пробна версія. Всього 5 безкоштовних сесій.

Загалом, хлопці, найголовніше - не боятися експериментів та регулярно виділяти час на випробування нових форматів у роботі. Обіцяємо поділитися новою порцією інструментів, як тільки випробуваємо на практиці.

Stay Tuned!

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
7792 Переглядів
Категорія Рекрутинг
29.11.2018
Схожі статті
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
Як створити успішний HR-бренд. Досвід General Electric, Netflix, Google
Як компанії виживають в умовах дедалі більшої орієнтації ринку праці на кандидатів? Це особливо актуально щодо технічних фахівців..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як захантити крутого Product Manager до себе в команду?
Згодом кількість завдань, проєктів та команда зростають, а керівник фізично не може розірватися та повноцінно встежити за всім. Не потонути у комунікації між різними відд..
"In diversity we trust": інтерв'ю з Максом Ковалем, head of operations Djinni.co
Залучати IT-таланти з огляду на конкуренцію на них складно. Залучати їх швидко - завдання з розряду "знайти Святий Грааль до найближчого четверга". Благо є продукти та се..
"Ми намагаємося зробити рекрутинг передбачуваним" - діалог з WeelWork
WeelWork - це платформа для роботи з фріланс-рекрутерами та рекрутинговими агентствами. Запустилася вона у жовтні 2019 – буквально місяць тому..
«Наші керівники витрачають близько 30% свого часу на пошук талантів»: інтерв'ю з Максимом Штепою, СЕО SocialTech
За досвідом Indigo, один з ключів до якості рекрутингу – у діалозі сторін. Тому ми вирішили підготувати серію інтерв'ю з СЕО компаній, команди яких допомагаємо посилити I..
Як найняти кращих? Працюємо над брендом IT-компанії
Днями ми підіймали одну болючу тему (особливо, для власників і СЕО компаній), чому до вас не йдуть працювати кращі кандидати ринку IT. Серед причин — проблеми з брендом ..
Как правильно составить джоб-оффер для IT-специалиста
Розбираємося, що до чого, з Катериною Осадчук, СЕО IT-рекрутингової агенції INDIGO Tech Recruiters
Як утримати цінного працівника, якщо він уже стоїть у дверях?
Страшний сон ейчара починається так: відчиняються двері, і цінний працівник заходить у кабінет зі словами «Треба поговорити». Зазвичай наступні за цими словами «Я вирішив..
Як налаштувати воронку в IT-рекрутингу
Воронка рекрутингу описує послідовні етапи взаємодії роботодавця з кандидатами від запиту на пошук до найму..
"Рекрутинг називають "американськими гірками", і це дуже точне порівняння": інтерв'ю з HR компанії KeepSolid Ольгою Каськовою
Як не стати «одним з 20» рекрутерів, які пишуть IT-фахівцям у LinkedIn щодня, і справді зацікавити своєю пропозицією приєднатися до продуктової компанії?..
НЕ СМІШНО. Чому рекрутери пишуть погані вірші
“У день чудовий, день пригожий постукала до Вас сюди” (с), щоб швиденько сказати пару слів про те, як креативіт вітчизняний рекрутер. А креативіт він нещадно, несамовито,..
Бермудські трикутники: 9 небезпечних зон, де ми втрачаємо кандидатів 
Чому замість черги кандидатів під офісом гуляє тільки вітер? В процесі рекрутингу є безліч етапів, коли пул пошукачів поступово зменшується, і в результаті на співбесіді,..