Продовжити свята: 9 гаджетів, які допоможуть затишно зустріти Новий рік – та знадобляться після

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Єдиний недолік свят у тому, що вони швидко закінчуються. Але технології допомагають продовжувати чаклунство

Дозвілля

Єдиний недолік свят у тому, що вони швидко закінчуються. Але технології допомагають продовжувати чаклунство.

Рекрутингова агенція Indigo підготувало добірку оригінальних гаджетів, які стануть у пригоді та в новорічну ніч, і пізніше — коли настануть трудові будні, і так захочеться взяти з собою на роботу трішки особливого настрою.

Ялинка, гори!


Якщо ви ніяк не можете вирішити, що ж таки екологічніше — купити справжню ялинку або пластмасову, ось вам ще один варіант цього новорічного атрибуту: 3D-лампа «Ялинка» (299 грн). У комплект входять сенсорна база LED, акрилова 3D панель, USB кабель. Гаджет передбачає 7 кольорів світіння. Купив, відсвяткував, поставив у спальні як нічник — і радуйся Новому році хоч у липні.

Санта на 16 гігів


Ще один спосіб зберегти трохи казки для робочих буднів - Санта Клаус у вигляді флешки. Наприклад, така модель коштує 270 грн. Корисна річ у господарстві frontend розробника та будь-якого іншого технічного (і не тільки) фахівця.

Вечірка в колонці


Світлодіодна портативна акустика Air Music Pulse (599 грн) — це оригінальна колонка, яка не тільки програє музику, а й наповнює приміщення свіченням а ля диско-куля. Синхронізується з мобільними пристроями через бездротове з'єднання, а також оснащена AUX, TF та USB-портами, має 8 режимів світлодіодного підсвічування.

Пити менше


Практика показує, що особлива небезпека домашньому бару загрожує саме у новорічні свята. Корок із кодовим замком — ефективне рішення для тих, до кого часто заглядають непрохані гості або хто не впевнений у собі (тоді на допомогу доведеться закликати надійного родича чи друга). Наприклад, ось модель (180 грн) з тризначним цифровим шифром з ударостійкого пластику.

…або більше


Вступимо в суперечність з попереднім пунктом (розочок можна), і порекомендуємо такий пристосування: електричний штопор (849 грн). Від однієї зарядки можна відкрити до 30 пляшок. Достатньо видалити захисну плівку з пляшки, натиснути кнопку на штопорі та вино готове до вживання.

Запальні танці


Зізнайтеся, ви завжди мріяли про таке. Але це нібито не для дорослих солідних людей. А коли свята, можна все: навіть купити шнурки що світяться (130 грн). З ними ваш новорічний танець буде виглядати дуже оригінально, а якщо стане нудно, можна приєднатися до тинейджерів, що шумлять у дворі: приймуть за свого. Після свят можна використовувати, наприклад, з метою безпеки (у темряві) або причепити на рюкзак.

Тепло та світло


Якщо ви живете у міській багатоповерхівці, але завжди мріяли зустріти рік, дивлячись на камін — тепер це можливо. Ціни на електрокаміни стартують приблизно з 4480 грн — наприклад, ця модель Royal Castle передбачає 3D- ефект, з яким вогонь зовсім як живий, має функцію підігріву. Така деталь інтер'єру буде корисною й у звичайні дні: наприклад, щоб зігріти та розвеселити python програміста, який доробляє терміновий проєкт.


Складно уявити новорічні свята без гірлянд. Окрім звичних, які вішаються на ялинку, продаються й оригінальніші варіанти — для оформлення квартири, веранди та двору. Наприклад, можна придбати світлодіодну гірлянду-сітку (300 грн) або стильну гірлянду-нитку (160 грн). Або навіть світлодіодну гірлянду зі спеціальними прищіпками для фото (375 грн).

Кіномарафон


А які свята без атмосферного кіно? Знахідка для створення особливого затишку проєктори. Залежно від характеристик, пропонуються різні моделі — наприклад, така коштує 2980 грн. Хлопчик Кевін знову залишиться один удома, а Грінч вкотре викраде Різдво — але цього разу все станеться в більш автентичній атмосфері.


Сподіваємося, гаджети тільки доповнять вашу і без того особливу та теплу атмосферу. І свята вам вдасться провести з тими, кого ви дуже любите — не важливо, хто це буде: гурт родичів, кохана людина, одомашнена ігуана або герої улюбленого серіалу.


З наступаючим!

Теги
Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
1740 Переглядів
28.12.2018
Схожі статті
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
ЗСЖ для офісного планктону: як заохотити турботу про здоров'я у колективі, та не облажатися
У СНД ставлення до проблем зі здоров'ям – завжди “раптово”. Рак, гіпертонічний криз та хребетна грижа наступають як сніг для комунальних служб узимку. Але всі ці хвороби ..
Екранні уроки: 6 епічних кіноспівбесід в IT
Вчитися проводити співбесіди можна не тільки на власному досвіду, а і у своїх колег з великих та малих екранів..
IT-FEST in UKRAINE #it-fest
IT Fest – це 20 доповідей у ​​7 різних напрямках від 14 спікерів рівня senior для 2500 учасників. Захід націлений на кар'єру початківців в IT і тих, хто тільки замислюєть..
#TRUKyiv 2019: як це було
Кінець жовтня в Києві пам’ятний не лише густим молоком смогу, але й однією з найнеформатніших подій у IT-рекрутингу — #TRUKyiv 2019..
It’s hard to be soft: чого не скоро навчаться роботи?
Якщо hard skills належать до вміння виконувати конкретну роботу, то soft skills - то, як ти її виконуєш. Це навички командної роботи, ухвалення рішень, адаптації..
Портал ІТ-Дніпро
Вже зовсім скоро на it-dnipro.com з'явиться інформаційний портал усієї IT-Дніпропетровська. Ознайомитимемо з життям IT-міста, розповідатимемо про цікавих людей та актуаль..
Як за 7 тижнів організувати міжнародну конференцію і не збожеволіти
2 місяці тому до мене прийшов улюблений брат і творець агентства RelocateMe Андрій Стеценко, і запропонував створити для IT-рекрутерів України захід, якого раніше не було..
Baby, hush-hush: 8 рятівних практик проти інформаційного тиску
Ми щодня споживаємо в рази більше інформації, ніж здатні опрацювати — з гаджетів та від людей, за своїм бажанням та проти нього. Така інформаційна ненажерливість призводи..
Є контакт: 10 перевірених ідей для згуртування віддаленої команди
Ми вже не раз обговорювали переваги віддаленої роботи – з аргументами «за» складно сперечатися. Але є й мінуси: наприклад, працюючи у форматі ремоуту, команда може втрача..
Повангуємо? 10 захоплюючих лекцій TED про те, як технології змінять наше завтра
Майбутнє настає швидше, ніж ми встигаємо злякатися невідомості
Заведи мене повністю. Про творчу фригідність та пігулки від нудьги
Трохи про творчу фригідність та імпотенцію
#TRU KIEV: як пройшла перша у світі ІТ рекрутингова антиконференція
#TRUKIEV - унікальна подія. Це перша антиконференція в Україні, а ще перша антиконференція з ІТ рекрутингу у світі...
#TRU KIEV 2015
101 Tru-рекрутер, 15 треків, учасники та трек-лідери з 8 країн (Україна, Британія, Голландія, Ізраїль, Німеччина, США, Росія, Білорусь)..