У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Навесні розцвітають не лише яблуньки, а й прагнення до вдосконалення. Ми з рекрутинговою агенцією Indigo вибрали івенти для IT-фахівців та tech-рекрутерів, на які варто звернути увагу

Кандидатам IT Рекрутинг Професії Розвиток

Навесні розцвітають не лише яблуньки, а й прагнення до вдосконалення. Ми з рекрутинговою агенцією Indigo вибрали івенти для IT-фахівців та tech-рекрутерів, на які варто звернути увагу.

Київ, 15 березня Вартість: 500 грн, у день заходу 700 грн. Для дівчат, учасниць менторської програми «Дівчата STEM 2016-2019» – безкоштовно. Участь студенток – на підставі мотиваційної форми.
Організатор — Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та ініціатива «Дівчата STEM» проводять щорічний захід менторської програми, спрямованої на розвиток співтовариства жінок та дівчат, які захоплюються STEM (S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics). Заплановано чотири сесії: Strategy, Talent, Emotions, Motivation. Для участі необхідно зареєструватися до 10 березня.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 16 березня Вартість: 2500 грн
Конференція для продуктових менеджерів, продуктових дизайнерів, CEO, управлінців та маркетологів. У програмі анонсовано доповіді від експертів із Petcube, SoftServe, ЛУН, BetterMe, EVO та інших компаній.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 16 березня Вартість: від 3800 грн
Конференція для JS-девелоперів збирає понад 700 учасників уже сьомий рік. Серед спікерів — українські та світові розробники та експерти з таких компаній, як Kasta, Google, Microsoft, HTML Academy, GitLab та ін.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

4. Data Science UA Conference

Київ, 16 березня Вартість: до 15 березня — 2750 грн, 16 березня — 3000 грн
Захід пройде у форматі трьох потоків: технічний, бізнес та воркшопи. Вже вшосте івент збере розробників та інженерів з Data Science, Machine Learning, NLP, Computer Vision та штучного інтелекту.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 16 березня Вартість: 199 EUR до 8 березня, 269 EUR до 14 березня, 299 EUR з 15 березня
Конференція за офіційної підтримки Scrum. org в Україні присвячена професійному розвитку скрам-практиків у бізнесі, IT та інших сферах. Спікери – міжнародні експерти з Scrum, Agile Management, Design Thinking, Lean Product Development, Kanban та інших підходів.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 22 березня Вартість: від 999 до 5000 грн (VIP)
Distributed Lab запрошує на конференцію, мета якої — розвиток поінформованості про блокчейн та децентралізовані технології. У програмі буде представлено три тематики: Blockchain для бізнесу, розробки та маркетингу.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 29-30 березня Вартість: 5320 грн до 28 березня
Конференція для Scala та Big Data розробників. Актуальний контент про Big Data Processing, Machine Learning, Blockchain Engineering та IoT. У програмі, зокрема, заплановано онлайн-сесію зі творцем Scala Мартіном Одерськи.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

8. Lviv GameDev Conference 2019

Львів, 29 березня Вартість: до 8 березня - 1600 грн (2300 - Преміум), до 29 березня - 2000 грн (2700 грн - Преміум)
Останні тренди ігрової промисловості. Тематика доповідей охоплює всі етапи створення ігор - від появи ідеї до виходу на глобальні ринки. Зокрема, спікери представлять історії успіхів, корисні поради та лайфхаки, розкажуть, як створити власну студію, які ігрові механіки та маркетингові стратегії використовувати, як розробити гарну графіку та якісний звук до гри, як створюються програми з AR/VR тощо.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Дніпро, 30 березня Вартість: 1150 грн
Команда IТCP Community запрошує на подію для проєктних менеджерів та бізнес-аналітиків. Серед спікерів експерти з Adobe, SoftServe, Data Science UA, Ardas Group та інших компаній.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 4 квітня Вартість: 5990-7990 грн
Конференція буде цікава маркетологам, growth-хакерам, менеджерам продуктів, підприємцям та всім, хто відповідає за напрямок розвитку діджитал-бізнесу. Своїм досвідом поділяться експерти таких компаній, як Uber, Dropbox, Google, Adobe, HubSpot, Mozilla та ін.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 5-6 квітня Вартість: 250 USD до 31 березня, 280 USD з 1 квітня
Конференція, присвячена JavaScript розробці, об'єднає 600+ JS -розробників та спікерів із США, Європи та України. Теми: Front-end frameworks, JS backend, Embedded and mobile development, AI+JS, Architecture and design, Testing та ін.

Київ, 6 квітня Вартість: 150 USD до 31 березня, 180 USD з 1 квітня
Конференція для розробників та DevOps практиків. У програмі доповіді, які прозвучать в Україні вперше, від спікерів із Netflix, Amazon, SoundCloud, Elastic та інших відомих компаній.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 6 квітня Вартість: 4200 грн
Конференція з дизайну інтерфейсів. Серед спікерів — Дон Норман, автор книги The Design of Everyday Things, та інші доповідачі зі США, Швейцарії, Німеччини, Японії, Ізраїлю.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Львів, 6 квітня Вартість: 2300 грн (3100 грн — Преміум) (до 18 березня)
Конференцію присвячено новим розробкам у сфері штучного інтелекту, великих даних, та розрахована на Data Scientists, розробників, стартап-підприємців та всіх, хто зацікавлений в ІТ-інноваціях.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 6-7 квітня Вартість: 3200 грн (до 10 березня)
Конференція бізнес-аналітиків про Agile у бізнес-аналізі, управлінні проєктами та створення IT-продуктів пройде у дводенному форматі: Talks Day та Practice Day (організатори вивели майстер-класи в окремий день практики).

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 12 квітня Вартість: 3500 грн до 11 березня, 5200 грн з 12 березня
У заході візьмуть участь рекрутери, менеджери та СЕО. Цільова аудиторія заходу – ті, хто цікавиться міжнародним досвідом у сфері HR. Серед заявлених спікерів — наприклад, один із топ-100 контриб'юторів світового рекрутингу, амбасадор у програмі Connecting HR Africa, шведський гуру сорсингу та інші експерти.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 13 квітня Вартість: від 3000 грн
П'ята конференція для архітекторів, net програмістів та тестувальників. Заплановано доповіді українських та світових експертів з таких компаній, як, наприклад, Intapp, BaxEnergy, Skills Matter, JetBrains, Playtika та ін.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Київ, 20 квітня Вартість: 2600 грн (3100 – Преміум) (до 7 березня)
Спікери конференції — топ -менеджери IT-компаній та експерти у сфері Project Management. Програма конференції складається з шести потоків: РМ-моделі (для досвідчених PM-ів та CEO, які цікавляться новинками галузі), FailConf (історії провальних проєктів), Case Study, Agile та гнучкі методології, Product менеджмент, майстер-класи.

У гущі подій: 20 цікавих весняних IT-івентів в Україні

Львів, 20 квітня Вартість: 4100-5990 грн
Тема — «Трансформація IT-компанії. Quo Vadis?» Питання, які обговорюватимуться: перспективи розвитку протягом найближчих 3-5 років, як перейти в нові технологічні ніші, що відбувається на світовому ринку IT-сервісів та ін.

Київ, 17 травня Вартість: 4200 грн
Організатори анонсують два потоки: Tech & Culture та Open Space Discussions. Серед спікерів відомі технічні лідери з DevOps, Pivotal, Inuits та ін. Сподіваємося, у щільному графіку ви знайдете час на нові знання та нетворкінг. Ми вже обираємо must-visit заходи для себе та готуємо наступну добірку івентів у Європі та США.


автор: Катя Маєвська

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
3131 Переглядів
11.03.2019
Схожі статті
Огляд рівня заробітних плат для C-level на ринку українського IT в 2022 році
Як війна в країні вплинула на рівень доходу та мотивацію топ-менеджерів українського ІТ – про це у нашому новому огляді зарплат...
6 способів зробити свою компанію максимально приємним місцем для роботи
За результатами опитування на ДОУ, IT-фахівці високо цінують професійне зростання. Саме задля нього 54% ​​опитаних обрали сферу ІТ..
Огляд заробітних плат для C-level на українському IT-ринку 2021 року
CEO Катерина Осадчук і команда Indigo Tech Recruiters провели третій щорічний огляд зарплат для C-level в IT. Ділимося результатами й дякуємо Royallex в особі Віталія Луж..
Огляд рівня заробітної плати для C-level на ринку українського IT за результатами 2019 року
СЕО Катерина Осадчук та команда Indigo Tech Recruiters провели другий щорічний огляд заробітних плат для C-level в IT. Ділімося результатами. Помилка найму та втрата ключ..
Чи ласкаво просимо: чек-лист для «правильної» адаптації новачків
Знайти IT-талант – це вже завдання із зірочкою, але рано зітхати з полегшенням. Як допомогти людині пройти тернистий шлях ньюкамера, якнайшвидше влитися в команду і вийти..
«Твоя особистість зливається з твоїм стартапом: якщо все добре – і тебе драйвить, якщо погано – ти теж "падаєш"»: інтерв'ю з Олександром Дятловим, General Manager Ukraine у Very Good Security
Сфера захисту чутливих даних стає все перспективнішою (sensitive data – це, наприклад, біометричні дані, інформація про здоров'я, фінанси та інші особисті відомості). У я..
Від продактів та дизайнерів до back-end, QA та девопсов: як Київстар розвиває у себе команди для створення IT продуктів. Інтерв'ю із СРО Київстар Михайлом Нестором
IT та Product напрямок в Україні розвивається та зростає постійно. А в Київстарі вирішили розвивати його всередині..
Прожити 6 місяців без зарплати: головний аналітик HUG's розповів про грамотне інвестування
Фінансова грамотність — той скілл, якого часто не вистачає навіть досвідченим професіоналам у своїй справі. Ми поговорили про неї з головним аналітиком робоедвайзера HUG'..
Крізь вогонь, воду й фазу штормінгу: 5 стадій розвитку команди
Безліч концепцій описують динаміку розвитку груп. Простою та зручною для використання на практиці ми, команда IT рекрутерів Indigo, вважаємо теорію, запропоновану америк..
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Огляд зарплат Product Roles в українських IT-компаніях
СЕО Катерина Осадчук і команда INDIGO Tech Recruiters провели огляд заробітних плат для Product Roles в IT. Нагадаємо: щорічно ми випускаємо огляд заробітних плат C-Level..
Закрити незакриване: що таке Executive Search? Шукаємо найліпших кандидатів на топові вакансії
Що таке Executive Search, кому він допоможе та як дібрати агентство, що допоможе знайти топового спеціаліста, — розбираємося далі...
Як захантити крутого Product Manager до себе в команду?
Згодом кількість завдань, проєктів та команда зростають, а керівник фізично не може розірватися та повноцінно встежити за всім. Не потонути у комунікації між різними відд..
Як український IT-бізнес адаптується до «карантинного» ринку: результати опитування
Карантин та економічний струс ускладнили роботу всіх галузей і не оминули стороною IT-ринок