Ярмарок вакансій “ІМПУЛЬС”

Twitter
Linkedin
Facebook
Telegram

Ярмарок вакансій “ІМПУЛЬС” 25-26 жовтня www.jobfair.stud-point.com– це унікальна можливість особисто зустрітись з представиниками провідних компаній України

Пошук роботи

Ярмарок вакансій “ІМПУЛЬС” 25-26 жовтня www.jobfair.stud-point.com – це унікальна можливість особисто зустрітись з представиниками провідних компаній України. Даний захід розрахований на випускників та студентів будь-якої спеціальності та будь-якого ВНЗ.

Ярмарок вакансій “ІМПУЛЬС”


Найбільше цю подію відвідують студенти та випускники КНУ, КПІ, КНЕУ, НАУ, НаУКМА, КНТЕУ, НУХТ, НУБіПУ, КНЛУ, НПУ.

На даному заході Ви можете познайомитися з:

  • діяльністю компаній-учасників,
  • відкритими вакансіями для молоді (і для студентів, і для випускників),
  • критеріями відбору в компанії,
  • вимогами до кандидатів,
  • та ДУЖЕ ВАЖЛИВО особисто поспілкуватися з менеджерами з підбору персоналу та вручити їм своє резюме. Центр кар’єрного розвитку “СТУД-ПОІНТ” традиційно проводить Ярмарок вакансій на території КНУ імені Тараса Шевченка. 25-26 жотня 2016 року пройде XVІ ярмарок вакансій, що підкреслює стабільність та успішність роботи організаторів.

Під час ярмарку вакансій Ви зможете

  • отримати рекомендації від організаторів по складанню резюме та проходженню співбесіди,
  • відвідати лекції/семінари/презентації від компаній,
  • подати заявку на відкриті вакансії чи на програми стажування,
  • інше.

До такого заходу радимо Вам готуватися завчасно, якщо Ви поставили собі мету працевлаштуватися уже сьогодні. Вхід вільний, тобто участь БЕЗКОШТОВНА!


Пригадайте, хто із Ваших друзів шукає роботу або кому буде цікаво відвідати такий захід і запросіть їх на Ярмарок вакансій “ІМПУЛЬС”.


Не відкладайте на потім! Час шукати роботу все зараз. Наступний ярмарок вакансій пройде аж у квітні 2017 року.


Слідкуйте за новинами www.jobfair.stud-point.com

Інфо
Автор статті: INDIGO Tech Recruiters
839 Переглядів
Категорія HR
01.09.2016
Схожі статті
«Любов з першого погляду», або як Indigo з випускниками школи «Hillel» спілкувались :)
Між собою ми жартома вирішили що зустріч була схожа нателешоу «Любов з першого погляду» :). Випускники школи мали можливість поспілкуватись з HR’ами і рекрутерами і запит..
Как правильно составить джоб-оффер для IT-специалиста
Розбираємося, що до чого, з Катериною Осадчук, СЕО IT-рекрутингової агенції INDIGO Tech Recruiters
Як знайти роботу в коронакризі: корисні поради
Катерина Осадчук, СЕО рекрутингової агенції INDIGO Tech Recruiters вже дала кілька порад тим, хто шукає роботу в розпал пандемії, на освітньому порталі LABA. Тема залишає..
Які співробітники стануть найціннішими в кризу та як бізнесу адаптуватися – думка
Скільки б не тривав карантин, він неминуче змінить роботу як окремих команд, так і цілих компаній..
IT-FEST in UKRAINE #it-fest
IT Fest – це 20 доповідей у ​​7 різних напрямках від 14 спікерів рівня senior для 2500 учасників. Захід націлений на кар'єру початківців в IT і тих, хто тільки замислюєть..
Як успішно пройти співбесіду? Поради рекрутерів
Як підготуватися до проходження співбесіди й опинитися за столом покеру з фулхаузом з аргументів, чому саме ви підходите на відкриту позицію, і навичок, які підтверджують..
Про методи оцінки на інтерв'ю для джуніорів
Інтерв'ю, співбесіда, розмова, в результаті якої ти отримуєш (або не отримуєш) бажану посаду. Скільки їх у тебе було? Сподіваюся, менше, ніж у мене..
DevOps-інженер — як ним стати?
Професія DevOps Engineer з'явилася у 2009 році. Потреба в таких фахівцях виникла з масштабуванням бізнесу, пов'язаного з розробкою додатків та інших програмних продуктів...
Ринок праці в IT – 2021: 5 прогнозів від INDIGO Tech Recruiters
На IT-ринку 2020-й «коронарік» стимулював зростання. Бізнеси всіх сфер (у світі й Україні) зіткнувся з дефіцитом IT-рішень. Попит на IT-таланти злетів – як у великих бізн..
Перший день на новій роботі: як поводитися?
У контексті шкоди психіці стрес під час виходу на нову роботу можна зіставити з болем від втрати близької людини. Тільки під час працевлаштування ніхто й не подумає, що л..
Заповнити профіль і переїхати в Кремнієву долину: як шукати роботу через LinkedIn
«Лінкедін» — це велика соцмережа, яка допомагає зв'язуватися з колегами, налагоджувати професійні зв'язки, а також шукати роботу чи співробітників. У цій статті дізнаємос..
Як змусити профіль у LinkedIn працювати на вас
Профіль на LinkedIn - must have, якщо ви шукаєте роботу, особливо пов'язану з IT. Якщо робота вже є, але ви готові розглянути пропозиції, тим більше..
Де трава зеленіша: огляд 11 країн для релокейту
Ми з рекрутинговою агенцією Indigo пошили «клаптикову ковдру» — пропонуємо вашій увазі огляд умов для роботи в країнах, які українські IT-фахівці обирають для релокейту..
No problem: як пройти співбесіду англійською
Мабуть, ІТ — одна з найбільш «найанглійованіших» сфер діяльності у світі. Всі посади — англійською, робота — англійською, професійна лексика, профільні спільноти та нові ..
Курси Data Science: огляд курсів з аналітики даних
За словами ексвіцепрезидента Гугл Еріка Шмідта, зараз за 2 дні людство виробляє стільки ж інформації, скільки накопичило від зародження цивілізації до 2003 року. У такому..