Топові статті

Рекомендаційний лист: структура, правила написання, приклади
Рекомендаційний лист знадобиться під час працевлаштування, подавання заявки на стажування у відому компанію і для трудової імміграції. З’ясовуємо, як написати рекомендаці..
Супровідний лист до резюме — must-have для junior-спеціалістів
Значення супровідного листа під час пошуку роботи не можна недооцінювати, особливо якщо це початок кар’єрного шляху. Згідно з дослідженнями, рекрутери частіше реагують на..
Тестувальник програмного забезпечення: де вчитися?
Ми зібрали 10 найкращих курсів тестувальників, які допоможуть опанувати професію або підвищити кваліфікацію. У добірці - онлайн-програми, очні курси в Україні, стажування..
Soft skills: що це таке, приклади й способи розвитку
Розповідаємо, що таке soft skills, які основні soft skills виділяють і як прокачувати гнучкі навички, щоб бути зажаданим фахівцем..
Як по-людськи відмовити кандидату після співбесіди?
Користуючись білим пальто, почну з улюбленого - розхожих формулювань, за які ми звикли ховатися, коли нам незручно/лінь/страшно, але ситуація вимагає і треба викручуватис..
Team Lead: хто це такий і як ним стати
Розбираємось, як влаштована робота людини, яку слухають навіть сеньйори й техліди, чим займається і за що відповідає тімлід, якими навичками повинен володіти та, нарешті,..
No problem: як пройти співбесіду англійською
Мабуть, ІТ — одна з найбільш «найанглійованіших» сфер діяльності у світі. Всі посади — англійською, робота — англійською, професійна лексика, профільні спільноти та нові ..
Огляд рівня заробітної плати для C-level на ринку українського IT за результатами 2019 року
СЕО Катерина Осадчук та команда Indigo Tech Recruiters провели другий щорічний огляд заробітних плат для C-level в IT. Ділімося результатами. Помилка найму та втрата ключ..
Куди податися без досвіду: найліпші стажування в IT-компаніях України
Ми зібрали найліпші стажування й курси у великих українських IT-компаніях. У статті: інформація про програму, умови вступу й оплати...